Directie Basisschool De Neerakker
 
Directeur Ron Aspers en teamleider Lilian Engelen vormen de directie van IKC De Neerakker. Ron Aspers is integraal verantwoordelijk, Lilian Engelen heeft de verantwoordelijkheid voor cluster 1-8.
 
                   

Ron is de gehele week werkzaam op De Neerakker. Naast het integraal leiding geven aan De Neerakker coacht Ron collega-directeuren en teamleiders binnen de Stichting, beoordeelt hij de vierde-jaar studenten binnen de Stichting en maakt hij deel uit van de werkgroep kwaliteitszorg SPOLT.  

Lilian is naast haar teamleiderstaken verantwoordelijk voor de leerlingenzorg voor de groepen 3 t/m 8. Lilian is bereikbaar op maandag t/m donderdag.

Heeft u vragen? Loop gerust binnen! Ron en Lilian helpen u graag.  U kunt ook een afspraak maken door op de foto te klikken voor het e-mailadres.
 
Schoolleidersregister Primair Onderwijs


Het Schoolleiders Register PO is een beroepsregister voor schoolleiders in het primair onderwijs. Het Schoolleidersregister is een erkenning van de cruciale rol van schoolleiders voor de kwaliteit van het onderwijs. Schoolleiders moeten zich om de vier jaar laten herregistreren.
 
Ron Aspers is Registerdirecteur Onderwijs (RDO). Dit betekent dat hij geregistreerd staat in het Schoolleidersregister PO en voldoet aan de kwaliteitseisen die aan een schooldirecteur gesteld worden. Onlangs heeft zijn herregistrtaie plaatsgevonden na de succesvol afgesloten leergangen Excellent Leiderschap en zijn deelname aan het onderzoek Reflexief Leiderschap (beide leergangen te Utrecht).