Tussenschoolse opvang De Neerakker (TSO - overblijven)

   (klik op het logo om in te loggen)

OVERBLIJVEN - TUSSENSCHOOLSE OPVANG - TSO                                  
                                                                                           
De registratie, administratie en declaratie van de tussenschoolse opvang (TSO) doet de school met behulp van TSO-ASSISTENT, een online systeem. Na eenmalige inschrijving kunt u 24 uur per dag uw kind voor de TSO aanmelden (en net zo makkelijk weer afmelden), maar uiterlijk tot 11.30u van de overblijfdag zelf.
 
Handig en veilig
Door het systeem hebben de overblijfmedewerkers zicht op belangrijke informatie als allergieën, medicatie en telefoonnummers waaronder u bereikbaar bent indien nodig. De betalingen verlopen maandelijks achteraf en uitsluitend via automatische bankincasso. Het overblijven kost €1,60 per kind per dag.
 
Regels en afspraken
Zodra u geregistreerd bent als ouder, kunt u TSO-ASSISTENT gebruiken. Bent u ingelogd dan vindt u de regels en afspraken omtrent TSO De Neerakker.
 
Eenmalig registreren
Om te registreren heeft u het BRINnummer van de school nodig en een registratiecode. Deze kunt u aanvragen bij de schooladministratie. Na inschrijving van een of meerdere kinderen ontvangt u direct uw inloggegevens.
 
Computer van school
Beschikt u niet over een computer, tablet of smartphone met internet, dan kunt u op school gebruik maken van een computer om uw kind aan te melden voor het overblijven. U kunt bij de schoolbalie terecht voor nadere uitleg.